•  

    Time

    Period Length

    A

    B

    8:40 – 10:17

    (97 min)

     

    1st

    5th

    10:25 – 12:05

    (100 min)

     Announcements

    2nd

    6th

    12:13 – 12:48

    A Lunch (35 min)

    12:53 – 2:32     Class time (99 min)

    3rd

    7th

    12:53 – 1:28

    B Lunch (35 min)

    12:13 – 12:53   Class Time Part I (40 min)

    1:33 – 2:32       Class Time Part II (59 min/Total: 99 min)

    1:33 – 2:08

    C Lunch (35 min)

    12:13– 1:33     Class Time  Part 1 (80 min)

    2:32-2:32          Class Time Part 2 (19 min/Total: 99)

    2:40 – 4:15

    (95 min)

     

    4th

    8th