• Mrs. Gonzalez's Second Grade Schedule 2019-2020

    2nd Grade

    Schedule

       


    Time

    Subject/Activity

    7:20-7:35

    Breakfast/Student Pick Up in Cafeteria

    7:40-7:50

    Morning Routine/Warm-up

    7:50-8:30                               40 Mins

    Build Knowledge and Language (Word Work, Phonics, Spelling, Vocabulary)

    8:30-9:15

    PE/Music/Library

    9:15-9:55                              40 Mins

    Shared Reading 

    9:55-10:25                            30 Mins

    Writing/Grammar

    10:25-11:25                          60 Mins

    Small Group

    11:25-11:50                          25 Mins

    Math (Warm-Up and Whole Group)

    11:50-12:20

    Lunch

    12:20-12:35

    Recess

    12:35-1:25                          50 Mins

    Math Small Group (12 min rotation x4) and Reflection

    1:25-2:00                            35 Mins

    Science/Social Studies

    2:00-2:50                             50 Mins

    COW/RTI (depending on cow rotation schedule)

    2:50-3:00

    Prepare for Dismissal

    3:00

    Dismissal