• Time

    Period Length

    A

    B

    8:50 – 10:20

    (90 min)

    1st

    5th

    10:28 – 12:08

    (100 min)

    2nd

    6th

    12:12 – 12:42

    A Lunch (30 min)

    12:46 – 2:27     Class time (101 min)

    3rd

    7th

    12:46 – 1:16

    B Lunch (30 min)

    12:16 – 12:42   Class Time Part I (26 min)

    1:20 – 2:27       Class Time Part II (67 min/Total: 93 min)

    1:20 – 1:50

    C Lunch (30 min)

    12:16– 1:16     Class Time  Part 1 (60 min)

    1:54-2:27          Class Time Part 2 (33 min/Total: 93)

    2:35 – 4:15

    (90 min)

    4th

    8th